delikatesser i fletkurv

4 ideer til hvad du kan putte i gavekurven til dine ansatte

Skal dine ansatte forkæles med en gavekurv? Der er flere lejligheder, hvor det er oplagt, at dine ansatte får en gave enten i forbindelse med højtiderne eller ved særlige begivenheder såsom et jubilæum.

En gavekurv er et godt valg, fordi du helt selv kan skræddersy en kasse med alt, du tænker, vil falde i god jord. Her får du derfor 4 gode idéer til, hvad du kan komme i gavekurven til dine ansatte.

1. Lækre delikatesser og godter

Den er ret ligetil, men hvem elsker ikke lækkerier? Det er altid en god ide at tilføje noget godt til ganen til en gavekurv. Lækre chokolader, unikke delikatesser eller andre godter vil altid gøre lykke. Det er også smart som blikfang og pynt, hvis du kan komme nogle flot indpakkede chokolader i kurven.

Særligt som firmajulegaver til medarbejdere er godter og specialiteter et godt valg, fordi det ikke specifikt retter sig mod én person. Derimod vil de fleste blot blive glade for lidt ekstra lækkert, når julen og helligdagene nærmer sig med hastige skridt.

2. Vin og lækker kaffe

Sammen med specialiteterne i kurven vil enten vin eller måske en flot dåse te passe perfekt. Alkohol er en smagssag, men de fleste voksne mennesker vil nyde en lækker flaske rødvin.

Hvis du vil undgå alkohol i kurven, fordi nogle af dine ansatte er under 18 eller ikke drikker eksempelvis vin, så er kaffe og te en fantastisk ting at putte i en gavekurv.

Gå efter unikke te- og kaffetyper, så det stadig er noget særligt, når dine ansatte får det i gave. En flot indpakning vil også skabe blikfang og gøre kurvens samlede indtryk ekstra lækkert.

3. Unik brugskunst pynter altid

I Danmark er vi kendt for godt og funktionelt design, så glæd dine medarbejdere med danske designklassikere. Det kommer lidt an på budgettet, men en flot vase, smart proptrækker eller elegante og funktionelle knive kan virkelig gøre lykke.

Med brugskunst får dine medarbejdere også en reel gave fremfor mad og drikke, der forsvinder igen. Derimod vil de altid kunne huske deres særlige tid som ansat ved dig.

4. Wellness-kurven til afslapning

En anderledes gavekurv, der indbyder til ren afslapning, er en wellness-kurv med alt, dine ansatte behøver, for at kunne pleje dem selv. Du kan komme lækre håndsæber, plejende cremer eller skrubbemasker i kurven. Du kan supplere produkterne med et håndklæde, en loofah til badet eller pimpsten til pleje af fødderne.