unge studerende

4 ideer til den studerendes gavekurv

Gavekurve er både den nemmeste, men også en af de bedste gaver at give. Du har mulighed for at give en masse mindre ting, og derfor er du sikker på, at de kan lide noget af gaven.

De studerende har måske ikke mange ønsker udover penge, og det er ikke en spændende gave.

Derfor kan du her læse, hvad du kan putte i gavekurven til den studerende.

Alt teknologi

Vi lever i et samfund der er præget af teknologi. Det handler både om telefoner, tv’er, computere og hvad der nu ellers er. Derfor kan man vælge imellem en masse ting, der har noget med teknologi at gøre, da det er noget, de bruger rigtig meget, både i skoletiden men også i firtiden.

Det kunne for eksempel være høretelefoner, en ny oplader, powerbank eller noget helt andet. Måske har du hørt om TI Nspire, som er nogle ret professionelle lommeregnere, som egentlig mere er til grafer. Det er en rigtig god gave til matematikeren.

Pleje og skønhed

Ligegyldigt om det er en dreng eller pige, så kan de altid bruge en eller anden form for pleje. Det er noget vi alle bruger, og nogle ting endda flere gange om dagen. Det kunne jo for eksempel være parfume, det er noget begge køn bruger. Desuden kan man få små versioner af parfumer, hvilket gør at de passer perfekt til en gavekurv.

Så er der både cremer, hårprodukter og deodoranter. Det er helt sikker noget som alle kan bruge noget af, selvom det måske ikke er noget, man lige tænker på man ønsker sig.

Flyt hjemmefra udstyr

Studerende er i den alder, hvor der er mange der begynder at flytte hjemmefra. Det betyder at de skal igennem en masse nye ting, men samtidigt også have plads til deres studie.

Vis den kære studerende, at du er her for at hjælpe, og giv dem udstyr til flytningen. Det kunne være en kogebog, så de lære, hvordan de laver mad. Det kunne også være gryder, bestik eller glas. Det hele kan bruges, da det bare betyder de skal bruge mindre penge på indflytningen.

Slik og andre lækkerier

Der er ingen tvivl om at en gavekurv selvfølgelig også skal have en masse slik. Spørg familiemedlemmer og venner, der kender den studerende, om de ved, hvad han eller hun er vild med. Det er altid dejligt med nogle lækkerier, og det er en god måde at få lidt fylde i kurven på.

Desuden er der en ting, som man bare aldrig skal glemme. Det er alkoholen. Om det er vin, vodka, rom eller hvad det nu ellers kan være, er helt lige meget. Men der skal en enkelt flaske eller to til, da vi alle ved studerende bare er glad for lidt alkohol.

Find inspiration til andre typer gavekurve lige her.