Moderne badeværelse

Put gode ting til badeværelset i gavekurven

Om du så mangler en fødselsdagsgave, værtindegave eller noget tredje, er gavekurven med badeværelsestema et rigtig godt bud. Her kan du glæde din veninde, søster eller mor med noget, der både er praktisk, forkælende og flot at se på – det perfekte mix.

En hjemmelavet gavekurv er personlig og varmende, fordi den viser, at du har brugt tid og kræfter på at sammensætte den helt perfekte blanding af gennemtænkte gaver.  Læs videre og få idéer til at skabe den perfekte gavekurv med ting til badeværelset.

Sørg for at der er et gennemgående tema

Der er selvfølgelig allerede badeværelsestemaet, men hvis du stræber efter en mere sammenhængende og stilren gavekurv, er det ikke nok. Det væsentligste er, at der er en gennemgående stil – hvis noget er i moderne stil, skal de andre ting også helst være det.

Her er der mulighed for at gøre gavekurven ekstra personlig, da du kan vælge den stil, du ved, din gavemodtager kan lide.

En anden måde at gøre gaverne i kurven mere sammenhængende på er gennem farve. Alt behøver ikke være samme farve, men hvis du vælger to eller tre gennemgående farver, kommer gavekurven til at se meget indbydende og flot ud.

En god blanding af det hele

En god gavekurv har lidt af det hele med. Det kan blive lidt kedeligt og ensformigt, hvis den kun består af sæbe. Derfor kan du nu få nogle idéer til nogle forskellige ting, du kan proppe i kurven.

En vigtig kategori er alle de forkælende produkter. Det kan være til badet, som en shampoo, lotion eller bath bomb. Hun vil helt sikkert sætte pris på at få nogle lækre kvalitetsprodukter, hun kan forkæle sig selv med under bruseren eller i badekarret.

Også til morgen- og aftenrutinen ville det være lækkert med nogle særlige produkter. Det kan være cremer, ansigtsrens og ansigtsmasker.

Du kan tilføje en eller to sæbebeholdere og eventuelt et matchende tandpastakrus. Køb for eksempel en økonomisk og miljørigtig skumdispenser.

Gør kurven ekstra indbydende

En nem måde, du kan forbedre gavekurven på, er ved at fokusere på mere end bare gaverne. Det mest effektive valg er selve kurven. Vælg en der er flot og stilren og som passer godt til indholdet. Blandt gaverne kan du lægge pynt, f.eks. julekugler og grankogler til julekurven.

Du kan også vælge at dekorere selve kurven. Du kan lime eller binde flotte blomster fast, der passer til farvetemaet eller binde en pæn, stor sløjfe på.