Kurv med frugt

Forkæl dine medarbejdere med frugt dyrket med ekspertise og kærlighed

Er I på udkig efter en god måde at forkæle jeres medarbejdere på, så er en FirmaFrugt frugtordning fra FrugtKurven lige sagen! Med FirmaFrugt er der altid et stort udvalg af lækker og sprød frugt til medarbejderne i pauserne.

Frisk frugt dyrket med omhu

Når I får frisk frugt fra FrugtKurven, så er I sikre på, at I får sæsonens lækreste og sødeste frugter i jeres FrugtKurve og FrugtKasser.

Vi leverer den friskeste frugt og de lækreste grøntsager til hele Danmark – både til firmaer og private. Hvis I leder efter en måde at hjælpe alle medarbejdere med at få en sundere hverdag, så er Frugt til virksomheder, frugtordninger og frugtlevering erhverv – FirmaFrugt & Frugtordning den helt perfekte løsning.

Med vores FrugtKasser og FrugtKurve kan I frit mikse og matche den frugt og grønt I gerne vil have. FrugtKurven er synonym med friskhed, kvalitet og sikkerhed for en god oplevelse – hver eneste gang.

I vores familiedrevede virksomhed er frugt vores hjertebarn, og vi er stolte af at have hjulpet danske virksomheder til en sundere hverdag i mere end 22 år.

FirmaFrugt til København og hele Danmark

Frisk frugt og grønt er en fantastisk måde at sørge for, at man har et stabilt blodsukker hele dagen igennem. Det er ikke altid lige nemt at opretholde en sund kost og livsstil – specielt ikke på kontorer, hvor der tit er kage og slik i pauserne. Med vores store udvalg af mange forskellige slags FrugtKurve og FrugtKasser kan I helt sikkert finde den frugtordning, som passer til jer.

Firmafrugt København og frugt til virksomheder eller frugt til firmaer sørger for, at I får leveret den friskeste frugt og grønt til jeres virksomhed. I kan selv helt bestemme hvor ofte I vil have leveret.

Vores faste og søde frugtchauffører kører ud til jeres virksomhed hver dag eller et par gange om ugen – alt efter jeres behov. Når den lækre og friske frugt kommer til os, så sorterer og pakker vi den nænsomt. Vi har fået specialdesignet unikke kasser med det specifikke formål at kunne levere den bedste frugt til jer – så modtager I jeres frugt i den bedste tilstand.

Lækre snacks til kontoret

I vores store udvalg af lækre snacks til kontoret kan I også finde et bredt sortiment af blandt andet delikate nødder og frisk mælk. Vores smagfulde snacks inkluderer blandt andet dadelkugler fra Cocohagen og et stort udvalg af sprøde nødder såsom saltede mandler og cashewnødder.

Med vores lækre FrugtKurve og FrugtKasser er det nemt at gøre pauserne lidt sundere for alle. Miks og match med det frugt og grønt, som passer til jer, og oplev glæden ved at have adgang til frisk frugt og grønt dagen lang på kontoret.

Ønsker du at forkæle dine ansatte med en gavekurv i så find ideer til gode gavekurve her.