Gavekurv med lækkerier

Fyld lækre sager i gavekurven – det falder altid i god jord hos modtageren

Er der jubilæum på arbejdet eller har din veninde fødselsdag? Gavekurve er den perfekte gave til enhver anledning, om du er tæt på personen eller bare vil give en lille hilsen. Gavekurve med chokolade og vin er altid et stort hit til alle i dit liv.

De kan naturligvis også laves uden alkohol, og måske skal der sættes en fin plante eller buket i gavekassen, så der også er noget pænt at kigge på, når alle lækkerierne er indtaget? Gør hende glad med en gavekurv allerede i dag.

Gavekurv til hende, der har alt

Har du også en kvinde i dit liv, der aldrig ønsker sig noget? Eller måske har din kollega jubilæum, og du aner ikke hvad hun synes om? Gavekurve er næsten altid en sikker vinder, og er derfor oplagt at vælge, hvis du er i tvivl om hvilken gave, du skal give.

Hos Bloomit kan du bestille lækre gavekurve, som alle vil elske, men du kan også finde flere specielle kurve, der vil glæde en helt speciel person i dit liv. Om det er en lækker gavekurv fyldt med lakrids, en kasse med de bedste specialøl eller spændende kaffe og te, så kan Bloomit hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

Hvis du ønsker at forkæle alle hendes sanser, kan du naturligvis også bestille gavekurve med flotte buketter eller hyggelige planter sat sammen med alt det lækre.

Kurve fyldt med lokale lækkerier 

Skal gavekurven fyldes op med de lækreste ting fra lokalområdet, er det oplagt at bestille hos Bloomit. De samarbejder med dygtige blomsterhandlere rundt omkring i landet, som hver dag står klar til at binde en skøn buket eller sammensætte en gavekurv for dig.

Det betyder, at du vil få 2 forskellige kurve, når du sender en hilsen til København eller Aalborg, men altid med den samme gode service. Når du bestiller hos Bloomit, støtter du derfor de lokale florister og deres håndværk.

Du kan også gå ned til din lokale Bloomit blomsterhandler for at bestille til andre steder i landet. De ser frem til at hjælpe dig!

Send din hilsen til hele landet

Når du bestiller en hilsen fra Bloomit, har du muligheden for at få leveret til både privat- og erhvervsadresser i hele Danmark. Du kan derfor overraske dine kære både på arbejdet og derhjemme.

Din familie eller venner vil glæde sig over alle de lækre ting, når et bud pludselig ringer på deres dør. Hvis du bestiller inden deadline, kan din ordre nå ud allerede i dag.

Bloomit leverer med glæde din hilsen til hele Danmark, flere steder også om søndagen. I hovedstadsområdet kan du endda sende dine kære en hilsen i juledagene.